sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pelastakaa Hatanpään lukio

Nyt tulee vähän erilaisemmasta aiheesta teksti kun mitä yleensä. Kirjotan nyt mulle todella tärkeestä aiheesta, koulusta jota käyn. Viimeaikoina on kiertänyt semmonen tieto, että Tampereen päättäjät miettii Hatanpään lukion lakkauttamista, mutta mitään ei oo päätetty. Käyn siis ekaa vuotta Hatanpään lukioo. Tää lukio on osottautunu ehdottomasti yhdeks mun parhaimmaks valinnaks mitä oon elämäni aikana tehny. Oon saanu tosi monta uutta aivan mahtavaa ystävää! En ois ikinä kuvitellu, että siitä porukasta joka ekana koulupäivänä mun kans samassa luokassa istu, niin ois tullu näinkin tärkee mulle. Enkä tosiaankaan ois voinu kuvitella mimmonen ilmapiiri Hatanpäällä on, vaikka yks syy miks sinne hainkin oli hyvä ilmapiiri. Ei sitä kumminkaan osannu kuvitella ennen kun sen koki. Meiän koulussa on niin monenlaista porukkaa ettei mitään rajaa. Mut täälä ystävyys ei kato semmosta millanen tyyli toisella on tai mimmosta musiikkia toinen kuuntelee. Mä en osaa ees kuvailla oikein kaikkee. No mutta kumminkin sen verran onnellinen oon siitä, että oon tähän kouluun päässy ja saanu tutustua kaikkiin ihaniin että on kyllä pariin kertaan tullu onnenkyyneleitä vuodatettua!(: <3 Mä en tiä oliko mulla oikein mitään ennakkokäsityksiä siitä mimmosta Hatanpään lukiossa tulis oleen ja että mimmosta mute-linjalla ois. Sen voin kuitenkin sanoo, että mullei ollu minkään näköstä aavistusta miten mahtavaa tää ois. Oon oppinu mute-linjalla ollessani niin paljon uutta. Varsinkin musiikista. Nyt voisin väittää et osaan soittaa perussoinnuilla bassoo ja kitaraa entistä paremmin xd Musiikkisanastostakin on paljon enemmän tietoo! Biisien tekeminen on semmonen juttu mitä en osannu aatella tekeväni. Mut niin me vaan ollaan tehty! Blues-kappaleet ja rapit tehtiin ryhmissä mu2 kurssilla. Säveltämiseen en o osallistunu, mutta sanotukseen kyllä. On paljon muutakin mitä en osannu odottaa. Joulutorilla musiikkinäytelmän esittäminen oli kans mielenkiintonen kokemus. Kylmää oli, mutta silti ihan hauskaakin!  


En millään jaksais odottaa sitä mitä kaikkee mahtavaa ja kivaa tulee tässä muina lukiovuosina tapahtuun. Enkä sitä mitä kaikkee tuun oppiin, ootan innolla mm. studiotekniikkakurssia, että pääsisin käyttään tota kuvassa olevaa miksauspöytää. Kakkosvuoden musikaali on myös semmonen mitä odotan. Olis myös aivan mahtava päättää lukio tässä koulussa.


Se, että saanko päättää lukioni Hatanpäällä ja valmistua ylioppilaaks Hatanpään lukiosta ei kuitenkaan oo mikään varma asia. Meidän koulun lakkauttamista harkitaan säästöjen vuoks, vaikka loppujen lopuks minkään näköstä säästöö ei edes tulis. Jos meidän lukio lopetettas niin meidät hajotettas kolmeen porukkaan jotka menis sitten eri lukioihin. Siinä menis se yhteishenki ja se yhtenäinen porukka mikä on ehtiny syntyä. 

Me Hatanpään lukiolaiset ja entiset Hatanpään lukiolaiset tehdään kaikkemme, ettei näin kävis. Vaikka tää asia ei teitä lukijoita koskekkaan niin pyytäisin silti teiltä pientä apua. Olis mahtavaa jos kirjottaisitte tähän adressiin nimenne! Huom. nimen saa piilotettua!(: Me yritetään saada tohon mahdollisimman paljon nimiä ja ois ihan mahtavaa jos tän kautta niitä saatais myöskin! Olisin tosi kiitollinen jos auttaisitte meitä<3 Kiitos jo etukäteen!<3 

12 kommenttia:

 1. Allekirjoitettu ! Musta on aina harmillista jos joku "erilainen" lukio lakkautetaan :) meilläkin Kouvolassa ollaan lakkauttamassa erästä lukiota joka painottuu erityisesti kieliin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa!(---: nii on.. no mitä hemmettiä :o mun mielestä varsinki kaikki painote koulut pitäs säilyttää ja muutenkin opiskelupaikkojen pitäs kyllä olla ihan viimenen asia mistä säästetään!

   Poista
 2. http://lukiot.tampere.fi/hatanpaa/

  VastaaPoista
 3. varmasti allekirjotan :--) voin vaan kuvitella kuin ihanaa ois olla itekki jossain ton kaltasessa koulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kiitos(:!! Joo toi koulu on kyllä aivan mahtava!(:

   Poista
 4. allekirjotin ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 5. tottakai allekirjotan! ei oo reiluu kellekkää et joutus vaihtaa kouluu mitä ei haluu vaihtaa ku siitä tykkää :)

  VastaaPoista
 6. kun puhuit että kaupunki haluaa säästää niin millä tavalla tiedän koulun lakkauttaminen ei säästä rahaa?

  VastaaPoista
 7. allekirjoitettu! :) ois kauheeta jos oma koulu lakkautettais kun siellä kuitenkin viihtyy :d

  VastaaPoista