keskiviikko 22. tammikuuta 2014

shoe inspiration

Lupasin ottaa tavaks tehä tämmösen inspiraatiokollaasi postauksen kerran kuukaudessa. Nyt ois siis aiheena kengät! Oon kunnon kenkäfriikki ja multa löytyy kenkiä n. 30 paria tälleen epätarkasti sanottuna. Mullon tapana ihastua kaikkiin friikki kenkiin ja monesti on käyny niin jos oon ollu shoppailemassa jonkun kanssa niin jos joku on tokassu että hyi mitkä kengät nii monesti mä oon sydämmet silmillä kuolavaluen niiden kenkien kimpussa :--D Harmittaa vaan, että mulla noita ns friikkikenkiä ei vielä oikeen löydy. Onhan tossa platformkenkiä ja niittikenkiä hyllyllä mut ei mitään sen hullumpaa. Jotku glitterkengät ois vielä kivat ja noiden mun mustien kenkien joukkoon ois kiva löytää jotakin väriä. Ainoot värit mitä löytyy nii on punaset ja vaaleenpunaset tennarit, kaikki muu onkin sit mustaa. Oisin siis oikeen tyytyväinen jos oppisin löytään värejä. Toinen juttu mikä ois kiva saada tonne kokoelmaan ois pitkävartiset maiharit <3 niitä etsiskellessä. 
Tässä nyt viä nää kollaasit. Oon valinnu näihin kenkiä mistä tykkään ja mitä voisin mieluusti käyttää jos vaan omistaisin!

kuvat weheartit.com

Löytyykö muita kenkäfriikkejä? (: Entä miellyttääkö nää kollaasien kengät teitä?

18 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upeita kenkiä!! Ottaisin ehdottomasti mikä vaan jos saisin :)

  VastaaPoista
 2. Myin muutamia kuukausia sitten pitkävartiset maiharit pois ja suositteleb harkitseen monta kertaa. Niissä ei ollut vetoketjua ja ainainen kaikkien nauhojen avaaminen, takasin nyörittämine ja solmiminen oli niin kamalaa! Vetoketjulliset jos jostakin löytyis, ostaisin heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vetoketjulliset maiharit on aivan hirveitä

   Poista
  2. Joo uskon että voi olla välillä hermoja raastavaa :--D Vetskarilliset ois kyllä kätevät!

   Poista
 3. Ylipolvensaappaat on pakko vielä joskus ostaa. Iron Fistillä olisi ihanat, mutta tyyriithän ne ovat netistä ostettuina ja jos vielä tullit pitää päälle maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Niimpä ja sit on huonompi homma jos koko minkä on tilannu ei ookkaan sopiva, siinä on sit hieno palautella niitä :--D!

   Poista
 4. Ottaisin minäkin kyllä mitkävain nuista ihanuuksista <3

  VastaaPoista
 5. http://www.varusteleka.fi/fi/product/brandit-maiharit-20-reikaiset-tyttokuvalla/27024

  tarpeeks pitkävartiset maiharit? :) Itelläni on tosta lyhyempi versio, 14-reikäset. Aika helvetin mukavat jalassa eikä maksa ees paljoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi ois aivan täydelliset! Ainoo ongelma on, että mun jalka on tosiaan 35 ja noissa näytti koot alkavan 38 :--D Ehkä jossain vaiheessa viä osuu kohdalle oikeen laiset ja kokoset ja viä hyvän hintaset, TOIVOTTAVASTI!

   Poista
  2. Jos halua panostaa laatuun ja jaksaa venata custom-kenkiä, Varusteleka pystyy teetättämään virolaisella kenkätehtaalla pitkävartiset maiharit myös koossa 35. Ennen tilausta mitataan pohje, että tulee varmasti oikean kokoinen kenkä. Hintaa tulee noin 200 euroa.

   Poista
  3. Jos on fyrkkaa ja intoa, Varusteleka voi teettää custom-kenkiä virolaisella kenkätehtaalla, jolta Varustelekan omat hyppymaiharit ja nilkkavarsikengät tulevat. Koko 35 onnistuu kanssa, ja tilausta varten mitataan jopa pohje, jotta tulee hyvin istuvat kengät. Hintaa on noin 200 euroa varren pituudesta riippuen, ja ne kengät kestää sitten todennäköisesti loppuelämän.

   Poista
 6. oooh varmaan lempparit nuista kaikista on ton ekan kollaasin vasemman yläreunan kengät!!! upeet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi on aivan järjettömän ihanat! Pakko saada joskus jossain värissä <3 taivaallisen hienoja melki missä värissä tahansa!

   Poista
 7. Mä en oo kenkäfriikki ollenkaan. Ostan kenkiä vaan silloin, kun on pakko. Laukkujen kanssa onkin sit ihan eri juttu! ;)

  Vähänko hienot muuten noi tuollaset vähän öljypintaset/-hohtoiset kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just toisin päin! Laukkuja tulee ostettua vaan kun on pakko :--D! Niin on, ne ois niin kiva yhdistelmä vaikka jonkun ihan muuten koko mustan asun kans(:

   Poista
 8. Skopunktenista ostin itselleni pitkävartiset maiharit juuri pari kk sitten, vetoketju sivussa, oli mustia ja valkoisia. : ) käy äkkiä plärää Koskarissa läpi, löytyiskö vielä alesta!

  VastaaPoista