perjantai 3. tammikuuta 2014

new year 2014

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!<3 Mulla oli oikein kiva uusvuos jonka vietin Juuson ja Juuson kavereiden kans. Lähinnä vaan kuvailtiin Juuson kans tai etittiin paikkaa mistä sais hyvin kuvattua raketteja. Aluks yritin kuvata raketteja ilman jalustaa, mutta eihän siitä tullu mitään. Onneks saatiin lainaan jalusta niin pääsin mäkin sit kunnolla noita ilotulituksia kuvaamaan. Olin siis unohtanu jalustan ja muistikortin kotiin kun lähin Juusolle. Ei kuitenkaan jääny kamera siitä huolimatta käyttämättömäks, koska sain sit muistikortin lainaan Juusolta ja dropboxin kautta kuvat kätevästi koneelleni ilman, että tartti kotiin mennessä ottaa sitä muistikorttia mukaan. Tässä nyt kuitenkin muutama kuva mitä otin raketeista!(:


Mimmonen teidän uus vuos oli? Kuvasko joku muukin raketteja?(----:

4 kommenttia:

 1. kivoi rakettikuvii ! ja sun hiukset on ihan sikaihanat :3

  VastaaPoista
 2. _vähän_ onnistu paremmin ku mun ja mun poikaystävän rakettikuvat, jalusta oli tosin meilläkin käytössä, mut kaikki kuvat oli ihan sumeita kun tarkemmin ruvettiin kattoo sisällä XD noh, ehkä ens vuonna sitte.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullaki oli TOOSI monia sumeita tuola noiden joukossa :---D no mut virheistä oppii! Seuraavalla kerralla sit paremmin ;)

   Poista