keskiviikko 16. tammikuuta 2013

a mix of black white and silver

Oli iha hemmetin rankka päivä tänään. Niinku aikasemminki jo sanoin nii oli tosiaa kuntotestit ja suoriuduin niistä hyvin. Oli pikkusen hauis kasvanu viime tuloksen jälkeen! Joten kiitos lehtien jakamiselle siitä xd! Pidettiin muute ennen kuntotestiä Lipin kanssa koko muulle ryhmälle alkulämmittelyks vähä reggaetonia, eli lämmiteltii suurinpiirtein sillain mite aina reeneissä lämmitellään(: Koulu jälkee lähinki heti jakaa lehtiä ja jaoinki ne iha ennätys nopeesti? :--D Jäi kerranki jopa 30 min aikaa siihe enne ku piti taas lähtee reeneihin! Reeneissä laulettiinki sit 1,5h putkee ja varmaa pian kaulanki lihakset kiittää siitä.. Toivon todellakin etten oo huomenna iha jumissa tän päivän takia :--D! Mut joo sanoin myös siitä että mulla tuli semmone heureka sen suhtee että mihin lukioon meen. Oon tässä 4 vuotta luullu meneväni TYK:kiin jos vaan ka ja harrastuspisteet riittää. Mut eilen käytiin tutustumassa Hatanpään lukiossa ja mitäs sit kävikää.. ekaks katoin koulurakennusta  ulkoo päin ja mietin että missä ihmee mielisairaalassa ollaan? Sit ku mentii sisälle nii en viäkää iha vakuuttunu. Mut sitte ku ihmiset alko esitteleen sitä koulua ja oppilaat ja opettajat kerto niistä paikoista nii mulla tuli koko aja vaa vahvempi ja vahvempi olo siitä että taidanki hakee tonne ykkösenä musiikkiteatterilinjalle! Ja mun keskiarvolla ois jopa iha inhimillistä hakee tonne, koska se on niin ärsyttäny että ku ei välttämättä riitä tykkiin mun ka vaikka kaikkeni teen. Niin tuola saa mennä näyttää ne taiteelliset taitonsa iha hakukokeessa eikä vaa lähetä lippulappusia ja se on mun mielestä mulle parempi. Mutta tottakai joku saa olla toista mieltä mut mun mielestä tommoseen painotuksee pitää olla kokeet :--D! Elikkä musiikkilinjan ja musiikkiteatterilinjan hakukokeisiin sitte keväällä!(: I'm happy! Onks muita joilla on ajankohtasta tämmötteet pähkäilyt mitä tekee ens vuoden opintojensa kanssa? :)

Täs viä päivänasua!

IMG_9219-1 IMG_9249-1 IMG_9212-1 IMG_9236-1

Aattelin laittaa viä pari kuvaa kesältä tähä loppuu :--D Jätin mustavalkoseks ettei kellää tu talvimasennusta liia pirteiden kesäkuvien takia xd

IMG_1294-1 IMG_1253-1

30 kommenttia:

 1. tervetuloa hatanpäälle t. anonyymi lukijasi joka on musalinjalla siel :--) harmi ku en nähny sua, olin kyl esittelemäs koulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, hassua ajatella et joku sieltäki päi lukee mu blogia! Mut syksyllä sit näät mut ainaki jos siis sinne pääsen(---:

   Poista
  2. niin, ja piti vielä sanoa että hain ite ekana TYKiin ja sitte vasta HaLuun ja stressasin siitä kaikesta byrokratiasta ja valinnoista mut sit mieli muuttu helpottavammaks haun jälkeen (???) kun tajusin ettei mulla oo mitään mahiksia päästä TYKiin koska ka oli "vaan" 8,3 ja nyt oon kuitenkin maailman onnellisin HaLulainen :-) oho tulipa sekavaa tekstiä. mutta hyvä valinta!

   Poista
  3. noonii, mullon suunnilleen sama ka ja paljon suosituksia ja kaikkee mistä saisin lisäpisteitä mut nii... :o taitaa siis olla toi HaLu mulle paras vaihtoehto!!(:

   Poista
 2. Joo mä en tiiä yhtää minne haen opiskelee :D en tiiä meenkö ees lukioon vai amiksee.. Varmaa lukioo mut en sit yhtää tiiä minne :D se hatanpään lukio kuulosti kivalt mut mul ei riitä ka sinne :( oot muute tosi kaunis ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppiski o yks mahollisuus?(---: tai si jos ei tiä voi mennä vaikka talouskouluu vuodeks kerää taitoo ja lisäpisteitä ja samalla miettii et mihi menee :---D!! Ja kiitti(--:

   Poista
 3. hmh, oon sun blogia paljon lueskellu ja harmittaa kun ite haen TYKkiin ja ois ollu kumminki aivan mahtava vaikka tutustua suhun:( mut uskon et hatanpää on kans just sun paikka! ja oot muuten ihanan olonen ihminen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii voi hassua! tottakai muhun voi muutenkin tutustua vaikken siihen kouluun tuliskaan, ja tosiaan saattaa se mieli vielä muuttua ja jokatapauksessa haen siis tykkiin, mutta se vaan ei sitten oo iha ykkös hakutoiveena! :--D että saa nähä miten tässä käy(: ja voi kiitos<3

   Poista
  2. Juup!:) TYKissä on vaan se mun ymmärtääkseni että jos ei ykkösenä hae niin ei voi millään päästäkään:/ tosijännä muuten ku oon sun blogia lukenu jo alkuajoista lähtien ja jossain kohti sitte tajusin että oot samassa tanssikoulussa mun kanssa! Ja itsees näin sut myös tykin avoimissa ovissa sillon aikaa sitten syksyllä :-D pakko vähän tulla tekeen tunnustuksia näin anonyyyyminä haha!

   Poista
  3. Aaijaa onko:o?? Ei vitsi hahaa kukakohan oot hmmm :----D nyt jäi mietityttään xd!! Mut saa mua tulla moikkaa jos joskus mut bongaat jostai!!

   Poista
 4. Mitä tarkotat ku sanoit että on inhimmilstä hakee sinne? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ku oon pää punasena tässä raatanu jonku matikan fysiikan ja kemian kanssa, että pääsisin tykkiin ja saisin paremman ka, mutta jos meen hatanpäälle nii on ihan inhimillisen verran tekemistä mulla ja pärjään nykysellä keskiarvollanikin :--D!

   Poista
 5. Mikä tää tyki on?.. Terveiset täältä keskeltä suomea:D Noeivais. Eikö olekkin stressaavaa kun ei tiiä minne pääsee opiskelee? :s Ite joudun muuttamaan toiselle paikkakunnalle ihan tanssilinjan tai ilmaisutaidonlinjan takia.. :/ And indeed. Ei taidepuolille voi oikeesti arvostella sun todistuksen mukaan, se kun on ite ainakin tosi huono-oppija lukihäirön kera, kyllä onneks nykyään kaikki hakijat pääsee pääsykokeisiin näyttää taitonsa:) Muuten, älyttömän ihana blogi! kauhee raamattu tuli kyllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TYK=Tampereen yhteiskoulun lukio :--D Joo kyllä todellakin on. Tyhmää): mutta onha se ns itsenäistyminenki iha kivaa? Samaa mieltä, okei tonne tykkiin täytyy saada suosituksetki kyllä jos niitä on, mutta silti ne on vaa lappuja.. mun mielestä sen lisäks pitäs olla joku hakukoe :--D mut toisaalta hakutapansa milläki koululla... Ja kiitos!!(---:

   Poista
  2. Aaaa okei:D joo onhan se kai, surkeus vaa ku poikaystävä jää tänne ja en saa kahtena vuonna minkälaista rahallista tukea misään kelalta yms :c Niii, sinne minne minä haen, pitää laittaa yhteishaku (tottakai) omalla kuvalla varustettu lappunen, todistuksia harrastaneisuudaesta, suosituksia ja vielä eValintakortti. kiva:D hei muuten, miten pitkään oot harrastanu tanssia?:) reggetonia en ite henk.l.ole päässy kokeile, mut näyttää huisin hienolta! - Eppa (kännykällä ku dataan)

   Poista
  3. No sit kyllä ymmärrän ettei ookkaa ehkä nii kiva): mut ainaha te voitte silti nähdä!! :---D kyllä ne kaukosuhteetki toimii! Mut mitää miten o mahollista että et saa rahallista tukee? Outoo! Ja joo oon harrastanu 5 vuotiaasta asti tanssia eli tässä kohta 11vuotta on tullu tanssittua millo mitäki lajia(---:

   Poista
  4. Tässä elättelenkin toivoo, että toimis, kerta teilläkin toimii!:D Koska lapsilisät tulee 17v asti ja se on mitä 110e(?) kuukaudessa. Ja opintotukea saa vasta ku lapsilisät on loppunut :/ Oisko susta esim. baletti tanssijaksi? Ite kävin parituntia, eikä oikein luonnistunut, pitää päästä revittelee kunnolla aina:D

   Poista
 6. MIKS OOT NIIN TÄYDELLINEN :--( !!

  VastaaPoista
 7. Kalevan lukiossa on myös mahdollisuus musiikkkilinjaan! T. Kalun musiikkilinjalainen

  VastaaPoista
 8. Juu aattelin hakee siihe musalinjaanki!!(---:

  VastaaPoista
 9. onks toi vika kuva tampereen kukkaispäiviltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtää tiä :---D joku tua kumminki oli ku oli karuselli ja toi maailmanpyörä :)

   Poista
  2. joo noin on tivoli sariolan laitteita : )

   Poista
 10. Aaa hei mistä toi pitsitakki taki juttu on??:) kiitos jos vastaat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. h&m lastenosastolta, mutta noita ei kyllä sielä enää oo/:

   Poista