keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Back to normal weeks

Aattelin tälläin pikasesti tulla postaileen teille!(: Koulut alko tosiaa maanantaina ja nyt tuntuu jo että ois ollu sielä taas monta viikkoo :---D Kokeitaki ilmotettii ekana päivänä<3.. No mut ihan kivaa ku näkee kavereita ja oikeestaa iha kivaaki tämmöne perus arki toisaalta. 
Mutta joo.. niinku huomasittekin, että loman aikana ja enne joulua tein postauksia paljon enemmän kun pitkään aikaan. Yritän pitää siitä nyt arkenakin kii että postailisin suurinpiirtein samaan tahtiin! Mutta toivottavasti ymmärrätte että tässä näin peruskoulun viimesenä puolenavuotena pitää tehä aika pirusti hommia :--D Ainakin mun jos haluun saavuttaa tavotteeni! Mutta koitan silti löytää aikaa tälle blogillekkin koska tykkään niin postailla tänne ja tehä näitä<3 Löyty lomalla nimittäi vähä uutta intoo!! Ja intoo tulee siitäki ku nään kuinka koko ajan teiä lukijoiden määrä kasvaa, ja se tarkottaa sitä, että ilmeisesti yhä useempia kiinnostaa mun jutut, joka on aika mahtava juttu(: 
No mut takas arki pölinöihin. (onkohan toi ees sana :--D!!) Maanantai kulu aikalailla kotona ja reeneissä ollessa ja sit eilinen lehtiä lajittelemisessa ja laiskotellessa. Huomasin muuten että lajittelen tosi nopeesti sillon ku katon LA inkkiä. Tai sit musta vaan tuntuu siltä ku keskityn muuhun ku siihen että kuin nopeessa rytmissä lajittelen. Tänää sit taas jaoin mainokset ja sen jälkee menin reeneihin ja sit kello oliki jo jotai puol 8 ku tulin kotii. Ja nyt oonki vaan ollu koneella ja jutellu Juuson kans ja tehny kynnet (joista toivonmukaan huomenna tai myöhemmi tälläviikolla postausta tulossa). 
Mä tein tossa viime viikolla junassa puhelimee semmosta listaa postausideoista, eli sielä on nyt jotain teiän toivomia juttuja ja sit mun ite suunnittelemia juttuja. Ajattelin että lisään sinne aina ideat ja jos en joskus tiä mistä postaisin ja jos en muista mitä oon luvannu postata tai oon suunnitellu postaavani niin käyn sieltä kurkkaa!! Toivottavasti toi auttais myös siinä, että saisin postailtuaki enemmän! Mut nyt taidan mennä nukkuun(:

IMG_8401-1 IMG_8159-1 IMG_8904-1

PS. Haluisitteko lisää ns pikapostauksia, joisson vaikka vaan 1 kuva jos muuta ei oo tullu kuvailtua? (:

6 kommenttia:

 1. oot niin kaunis ! ää oon kateelline :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 heeei älä turhaan kateellinen oo!!(:

   Poista
 2. Tiijäkkö mitä; vaikka rakastankin yli kaiken sun kulmakarvoja (oon ihan kulmakarvaneurootikko oikeasti:D), sulla vois olla kivan näkönen sellanen suora ja vahva otsatukka, korostas vielä enemmän noita sun upeita silmiä! Oon varmaan pari minuuttia käden kanssa zoomaillu että miltä mahtasit näyttää sellasessa, hehes! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa xd kiiitos!! hassu:3 joo oon semmosia miettinykki ja mullon joskus ollukki semmoset muttei piiitkään aikaan :---D mut nyt kuitenki vähä erilaiset hiussuunnitelmat tulossa mulla, niin en ainakaa lähi kuukausina oo leikkaamassa, kattoo sitä sitten ku kyllästyy jakaukseen :--D!

   Poista
 3. oot kaunis!

  hei katoin tota juuson blogii nii ois kiva jos säki tekisit sellasen 2012 vuoden postauksen, ois kiva nähä millanen vuosi sulla oli :) sit, ääws laita kuva susta ku sulla on sun talvivaatteet päällä, siis sun ulkovaatteet päällä haha :---D

  + sulla on tosi kiva blogi, kiva ku postailet näin usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!(: no mää on kyllä valitettacasti aatellu etten semmosta ollenkaa tekis mutta voisha sitä tietenki harkita mutta nii :--D Ja juu voisin laittaakki heti ku saan jonku ottamaan kuvan musta! :---D JA KIITOS VIELÄ toisenkin kerran(: hih

   Poista