torstai 10. tammikuuta 2013

snow nails

Niinku aikasemmin jo lupailin niin tein teille tämmösen kynsipostauksen. Mullon tällähetkellä aika lyhyet kynnet niin nää ei oo nii näyttävämmät ku pitkillä kynsillä. Mutta ihan varmasti hienot niin lyhyillä kun pitkilläkin. Tilasin tossa ennen joulua ebaysta tommosta valkosta kynsiglitteriä ja päätin jo sillon että pakko koittaa tämmösiä "lumikynsiä". Noi glitterit tuo semmosen kivan kimalluksen näihin, ikään ku lumihangessa!(: Mutta tässä tarvittavat välineet ja aineet.

IMG_8934-2

Glitteriä, mieluiten valkosta mutta esim turkoosilla ja hopeella saa varmasti yhtä kivat ja jäiset kynnet :--D! Kimallelakkakin käy varmasti hyvin.

IMG_8938-1

Pohjustus ja päällyslakkaa. Ite käytän näitä trind lakkoja jotka on tosi hyviä ja näitä saa ihan lähimmästä citymarketista!(: Paketissa tulee siis noi kaks ja myös valkonen lakka joka näkyy tuola alempana!

IMG_8942-1

Sitten meikki- tai tiskisienen palanen jotta saa töpöteltyä valkosen lakan nätisti. Ja tietysti pumpulipuikkoja että saa glitterit töpöteltyä päälle(----:

IMG_8936-1

Ja valkosta kynsilakkaa, käytin tätä trind lakkaa(:

IMG_8929-1

1. Puhdista kynnet ja lakkaa ne pohjustuslakalla (jos ei sitä omista niin läpinäkyvä varmasti käy hyvin :--D)

IMG_8933-1

2. Töpöttele sienellä valkosta lakkaa vähän yli kynnen puolivälin. 

IMG_8974-1

3. Töpöttele glitteriä pumpulipuikolla valkosen lakan päälle nopeesti ennen kun lakka ehtii kokonaan kuivahtaa. Kuitenkaan ihan märkään lakkaan ei glitteriä kannata laittaa koska se saattaa sekottua lakkaan eikä se sillon jää siihen pinnalle nätisti kimaltelemaan. Joten anna ensiks vähän kuivahtaa ja töpöttele sitten!

IMG_8978-1

4. Lopuks viimeistele päälyslakalla ja putsaa ylimenneet lakat pois! Valmista ja toivottavasti kynnet näyttää myös kivalta!<3 (-----:

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta! Ja jos aattelitte kokeillä näitä niin tulkaa ihmeessä kertoon miten onnistuitte! Ja tätähän voi tietysti eriväreilläki koittaa, mutta ite halusin nyt vähän talvisemmat kynnet!(-----: Mielipiteitä?

6 kommenttia:

 1. mä kattoin että kynttilä ois ollu ekassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 2. Nätit on :> Oispa mullakin noin kivan muotoset kynnet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos(---: No mutta saahan niiden muotoo onneks feikattua!!

   Poista
 3. oioioi!! tosi onnistuneet ja hienot, ite en yleensä mitää tollasii kokeile et just vaa lakkaan perus joillai väreillä mut tota vois jopa koikeilla tosi kivat!! ja hyvältä näyttää vaikka sulla on lyhyet kynnet!!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Kokeile ihmeessä(--: ja hyvä et näyttää hyviltä xd

   Poista