sunnuntai 13. tammikuuta 2013

happy sundayTulimpa tällee nopeesti postaileen teille.  (kuunnelkaa ihmeessä toi kappale, vaikka osa varmasti onkin kuullu sen jo)Tänää aattelin tehä koulujuttuja ja ehkä kuvata jotai jos innostun. Tai  vois vaikka piirrelläkkin! Mut jokatapauksessa tämmöne kotipäivä luvassa. Koitan saada kirja-esitelmän ja enkun esitelmän jotenki alulle. Ainakin ton enkun esitelmän, koska se on jo ens perjantaina, koska halusin tehä sen jo pois alta ennen kun tulee kauhee kiire ja ettei kaikki oo samassa kasassa kaikki koulujutut! Btw vitsi mun postausinnostuu vaa yltyy koko aja.. kumpa pysyski tämmösenä!! :---D

Picture 1 Picture 17 Picture 4

Ostin tosiaan ennen kouluje alkua tommotteet farkut H&M:ltä ja instagrammiin niistä laittelinki jo kuvaa, mutta en tänne oo niitä kuvannu. Nää on aiva sairaan mukavat jalassa, ei mitkään ylitiukat!<3 Ja siks nää onki nyt mun tän päivän "kotiasussa" hahaa, empä kauheesti kotonakaa ikinä millään rennommilla vaatteilla oleile, ei oo vaa mu juttu :--D En tiä mikä siinä on, mutta jos o jotku löysät housut tai legginssit tai jotku kotona päällä nii tulee semmone olo et iha ku ois jotku vaipat jalassa :--D Okei onhan ne joskus mukavat. Mut semmosta viä, että noi timantit on värillisiä nii ei oikee noista kuvista sitä nää, mutta eiköhän nää tuu värillisinä viä näkyyn mun blogissa :)! Mut hyvät sunnuntait kaikille, mä meen nyt tekeen niitä koulujuttuja! 

12 kommenttia:

 1. missä oot mainostanu sun blogii ku sul on noi paljo lukijoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa en missää muuta ku alkuaikoina joskus parivuotta si demin sivuilla ja gallerian blogissa ja eipäs sieltä lukijoita tullu oikeestaa xd mut mullon instagrammissa ja galleriassa linkit mu blogii nii gallerian kautta tulee enite lukijoita ja samoten bloglovinin(------:

   Poista
 2. viitiksä selittää miten sait ton musiikki linkin tohon tolleen kivasti? ku oon koittanu ettii mistä sen saa tolleen mut en vaa osaa. heh.. kiitti jo etukätee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli eka normaalisti liitän videon youtubesta postaukseen ja sit meen sinne html koodeihin ja sieltä muutan videon html koodia eli height kohtaan laitan aikasemman numeron tilalle 26 ja sitten leveydeks eli width kohtaan saman leveyden mikä mun postauksen kuvissa on. (-----: Toivottavasti ymmärsit tästä mu selityksestä haha :--D

   Poista
 3. Ihanat farkut :) näin sut muute tänään hatanpääl :D

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :---D hahaaa xdd toivottavasti en antanu huonoo kuvaa itestäni :-----D

   Poista
  2. Etet :D Mä vaan kyyläsin koko ajan ja mietin et "onks toi varmasti toi..",
   sit olin aika varma siit ja kehtasin kommentoida :--D

   Poista
  3. hahhaaa xd oisit tullu vaa moikkaa!!

   Poista
 4. sulla on maailman ihanimmat silmät!!

  VastaaPoista
 5. jotenki supervallottava toi eka kuva!

  http://kolmekertaakolme.blogspot.fi

  VastaaPoista