sunnuntai 6. tammikuuta 2013

kysymyspostaus: vastaukset part 2

Tässä teille nyt vastauksia (: Pahottelen että kesti julkasta tää!!

 Miten kuvailisit ittees? Taiteellinen, persoonallinen, oudonhassu XD
Lempiruoka? PIZZA
Lempikarkki? Fazerin se semmonen pikkunen hedelmä karkkipussi olikoha joku tropic nimeltää, nii sen karkit<3
Juotko tai poltatko? jos et niin mikä on sun kanta niihin että jos vaikka joku sun kavereista polttaa tai juo? En kumpaakaan mutta toi kanta niin no se on jokase oma asia mutta tietenki ystävänä ja kaverina toivoisin että ainaki pitäis sen hyvän maun rajoissa että liika on liikaa jne.  Mut et mulla itellä ei oo kiinnostusta tommosee ja nyt ku tässä miettii ni ei mikää absolutistina olemine jatkossaki ois mikää mahdoto ajatus :--DOotko 100% hetero? Kyllä oon(---:
Kuinka monen ihmisen kans oot seurustellu? En muiden ku Juuson kanssa, joten 1 ja seurustelen tälläki hetkellä<3
 Uskotko Jumalaan? En oikei tiä mihi uskois..
Mihi meet peruskoulun jälkee? Lukioon, ilmasutaidonlukioon, musiikkiteatterilinjalle, musiikkilinjalle , kuvislinjalle tai normilinjalle :---D Tossa järjestyksessä haen, mutta se on eriasia mihin sit pääsen.Paljo sun todistuksen keskiarvo on? Lukuaineiden 8.2 tai 8.3? Mutta kaikki taideaineet mukaalukie 8.5
Ootko siisti ihminen? No kaippa oon. Kyllä sotkeekki osaan mutta siivoon tosi paljon!
 Mistä tykkäät ittessäs eniten?:) Ai luonteessa vai ulkonäössä? No jos luonteessa nii varmaa mun päättäväisyydessä ja sit ulkonäössä silmistä :--D
Mitä muuttaisit itsessäs jos saisit, vai muuttaisitko mitään? Kiinteemmät jalat xd!! Ja semmoset hölmöt arvet pois vaikka ei nekä ny nii haittaa. Eikä noika oo ny mitää pakko muuttaaa hyii. (: Mut luonteessa ehkä si että en ois näi herkkä ku oon.

15.12-001

Kauanko olet pitänyt blogia ja mikä sai sinut alottamaan kirjoittamisen? Oon pitäny tätä jotai 1,5 vuotta ja ku luin kaikkia blogeja nii tuli semmone että vitsi mäki tahon koittaa!!(:
Onko sulla weheartit? jos on ni mikä nimi? Juu on ja nimi on emaö
Koska teet esittelypostauksen susta ja Juusosta? Ollaan kerran tehty kysymyspostaus joskus viimevuoden keväällä nii kannattaa se lukasta jos et oo viä lukenu(:
Kui paljo vietät päiväs aikaa koneella? Varmaa 2h ---> Joskus helposti 8h jos ehtii. Mut koneella tulee vietettyä kyllä aikaa, koska puhutaan Juuson kanssa koneella nii paljon.

Kuvakaappaukset-001

Millaisia ihmisiä ihailet? Semmosia jotka uskaltaa olla omia itsejään ja pitää unelmistaan kiinni vaikka mitä muut sanois ja et ne tekee jotai sen asian etee että saavuttaa unelmansa.
Mikä on sun naisihanne? Ai ulkonäöltä? no jos sitä tarkotat nii semmone tatuoitu 160cm tummat hiukset jne. Oon tyytyväine ihan omaa ulkonäkööni(: sit ku pari tatuointia nii happy happy!
Haluisitko tatuoinnin? millasen? Juu montaki. Jalkapöytään semmonen jännä nuottiviivasto jutska sit käteen kaikkee voi että en oikein tässä osaa selittäää.
Pystytkö menee ilman meikkiä ulos? Kyllä pystyn mutta harvemmin meen, koska mullo yleensä aika tumma meikki verrattuna siihen miltä näytän ilma meikkiä. Mutta siis ei mitää ongelmaa mennä ulos ilma meikkiä.
Mitä kaikkee väriä sun hiuksis on ollu? Ruskeeta, vaaleeruskeeta, Punaruskeeta, pissablondit ja niide yhteydessä oranssia<3-.- ja sittenn violettia, punasta, tummaruskeeta, keskiruskeeta, mustaruskeeta, mustaa! :---D
Millasia hiusvinkkejä antasit tyypille jolla on luonnonkiharat? Mullon itellä laineikkaat hiukset nii mulla ainaki auttaa jos haluun suorat niin et harjaan märkinä nää kevyesti ja moshaan nää kuivat nii joha on suorat xd!!
Pidätkö ittees nättinä? Juu pidän, oon tyytyväine itteeni!
Kuka haluaisit olla (julkisuuden henkilö tai vaikka tuttu)? Oma itteni :--D

5D-001


Paraskaveri? Ei oo yhtä parasta vaan monia hyviä ystäviä tai miten sen nyt sanois!(: 
Mitä et voi sietää toisessa ihmisessä? Kaksnaamasuutta! Entiä kysyttiinkö tätä aikasemmi ja vastasin kai videossa että en osaa sanoo mut en oo iha varma :o
Ootko ennakkoluuloinen toisia ihmisiä kohtaan? Joskus joo joskus en. Riippuu ensivaikutelmasta. Pitäs kyllä olla ehkä vähän enemmän ennakkoluulottomampi.
Keille oot ostanu joululahjoi? Juusolle(:
Onko sulla sisaruksii, jos on minkä ikäsii? Juu 2 pikkuveljee Aleksi 14v ja Kaapo 10v
Mihin haluaisit matkustaa? miksi? Amerikkaan!! Noo koska se on amerikka ja siellä on paikkoja joissa tahtosin käydä esim. Kat Von D:n tatuointiliike.
Jos saisit päättää, missä asuisit? Iha sama missä kunhan vaa sais asua Juuson kanssa.
lights 29.12-001

7 kommenttia:

 1. Tee veljistäs postauss ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä jonain päivänä vielä teenki :---D mutta en nyt tiä suostuuko noi xd

   Poista
 2. Mitä toi moshaaminen tarkottaa?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Et heiluttaa hiuksia ympyrämuodossa :---D

   Poista
 3. Osaatko selittää, että miten otat tommosia kuvia niinku toi alin oikeelta?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää osottaa kamera joihinkin valoihin, manuaalisesti zoomata silleen että ne valot näkyy vaan palloina ja sit leikata paperiin sydämen muotonen reikä ja laittaa se kameran linssin eteen XD

   Poista