tiistai 22. tammikuuta 2013

iron maiden belt

Juuso oli täälä viikolopun ja tuli 1,5 vuotta täytee :--D Otettii vaa rennosti eikä tehty mitää erityisen ihmeellistä.  Eilen sit teinki vaa koulujuttuja ja olin reeneissä ja tänää perus tiistai kotona lajittelemassa lehtiä ja tekemäs koulujuttuja. Perus tylsää :----D No mut joo oon ilonen että oon tehy postauksia nyt tälläi useemmi ku enne ja saanu ns pidettyä sen rytmin etten vaa tyyli postaa vaa kerra viikossa. Mut mullei oo nyt oikeesti mitää järkevää sanottavaa jote tässä päivän asu kuvat :) Ja toi vyö on tosiaa Juuson vanha mitä se on joskus nuorempana käyttäny hahaaa :--D

22.11 Kollaasit7 22.1 IMG_9684-1

14 kommenttia:

 1. millee värjäät/ehostat/piirrät kulmas?:D vai onko ne luonnostaa nui tummat o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. värjään aina mustalla värillä jonku pari kk välein ja sit mullei oo kulmie loppuosassa oikeestaa ollenkaa karvoja siis tossa missä tulee toi kulma nii sitä en tietenkää oo voinu värjätä :--D Eli piirrän aina mun kulmat kajaalilla, koska se leviää helpommin ku kulmakynä ja sit kulmakarvaharjalla pehmennän niitä ja pumpulipuikolla pyyhin levinnee värin pois :--D saatan täs jossaivaiheessa meikkivideopostausta tehä nii siitä sit näkee(:

   Poista
 2. onko sulla ihan omat hiusset? :-O miten piät niitä kunnossa?
  oot aivan täydellisen näkönen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. klipsi pidennykset mut mullo kyllä omatki hiukset aika pitkät mut ei kumminkaa iha nii pitkät ku haluisin joten nää klipsipidennykset on hyvä vaihtoehto mulle(--: Pesen n. 3-6 päivän välein mu hiukset :--D ja sit lämpösuojaa käytän ja leikkaan näitä 1-3kk välei (-----: Tällei tiivistettynä! Ja höpsis emmä nyt kumminkaa aiva täydelliseltä näytä, mutta kiitos kumminkin!(:

   Poista
 3. Sori vain, mutta et sä kovinkaan rokilta/heviltä näytä tuon villapaidan ja farkkujen kanssa jos niin luulet :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xd en mä mitää luulekkaa.. ? it's your opinion!

   Poista