tiistai 1. tammikuuta 2013

I wish...

Tossa aikasemmin postailin teille tatuointi haaveistani ja tää postaus liittyy nyt sitten vähä samaan aiheeseen. En nyt yhtää muista mainitsinko, että mun yks haave on se että voisin ehkä jonain päivänä vielä olla tatuoija itekkin. Oon aina tykänny piirtää ja ollu siinä hyväki, mutta tosiaan ku 7 luokalla loppu pakollinen kuvis enkä sit saanu sitä valinnaiseks nii empä sen jälkee juurikaan oo piirtäny.. Paitsi tässä 1kk sitten päätin että alan piirtämään uudestaa! Tajusin, että jos en nyt löydä jotai aikaa itelleni piirtää ni en mä voi haavettani koskaa toteuttaa! Eli ajattelin siis alkaa piirtää mahdollisimman usein ja harjotteleen eri tekniikoita. Mietinki siis että haluisitteko te mahdollisesti, et laittaisin tommosen kuvakollaasin tai -kollaaseja noista mun piirustuksista tänne blogin puolelle aina joka kuukauden lopussa nii saisitte seurailla mite mä edistyn xd? Sanokaa siis ihmeessä jos teitä kiinnostas semmoset postaukset?(----:

20 kommenttia:

 1. Toi pääkallo on ihan älyttömän hieno! :o voisin kuvitella ottavani tommosen tatuoinnin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii voi kiitos! Toi on itseasiassa suunnitelmaa siitä mimmosen tatuoinnin tuun ehkä mahdollisesti tässä tän vuoden puolella ottaan!(----:

   Poista
 2. Piirustus-postauksia kyllä kiitos! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii noniin hyvä eli niitä siis tulee! :---D

   Poista
 3. Tee vaan lisää tälläsiä. Annan yhen neuvon joka opetettiin meille lukion pakollisella kuviksen kurssilla jossa piirrettiin ihmisiä, niin että kun tekee esim huulet niin ei sais piirtää ääriviivoja vaan ne pitäs piirtää varjostuksella muistaakseni.

  Mutta hienoja piirroksia kyllä! Muutenkin kiva blogi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu(---: ja kiitos vinkistä! ja kiitos :--D

   Poista
 4. Toi pääkallo on törkeen hieno! Laita ihmeessä lisää näitä! :) Ja hei voisitko ottaa ton sanavahvistuksen pois päältä ni ois kivempi kommentoida? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooi kiitos!(: joo, ja joo koitan jos osaan mutta sähköpostin kautta nää kumminki käytän :---D!

   Poista
 5. toi pääkallo on kyl siisti :D! ja lisää vaan tämmösii postauksii, ois kiva nähä enemmänki sun piirrustuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! no nyt kyllä todellakin aion tehäkki ku kerta näin moni on sitä mieltä hahaa :---D!!

   Poista
 6. Laita ihmeessä ! oot hyvä piirtää :3

  VastaaPoista
 7. Mun on kyllä pakko sen verran sanoa että toi pääkallon leuka on ehkä vähä pitkä, tai sillee et se on vähä liian venytetty alaspäin tai jtn :D En osaa selittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa voi (:: ei mun ookka tarkotus tehdä välttämättä realistisen näköstä, "taiteilijan näkemys" u know ;) ja mistäs sitä tietää jos jollain vaikka onkin tommone leuka xd?

   Poista
 8. oot tosi hyvä piirtään mutta et ehkä tarpeeks hyvä, tottakai kehityt varmasti kun rupeet taas alottaan sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja sehä sr tän jutu pointti onki että en nyt vielä piirrä niin miten osaisin koska taidot o ruosteessa (: että en tietenkään oo nyt vielä tarpeeks hyvä !! :----D

   Poista