maanantai 21. tammikuuta 2013

Kat Von D

Tumblr_lrefrmdsju1qjbl1ao1_500_large
Tumblr_m7dlthwary1rasad8o1_500_large

Niinku noissa kysymyspostauksissa jo mainitsinki nii jos mun pitäis sanoo joku idoli nii se ois ehdottomasti Kat Von D!(---: Kat tunnetaanki parhaiten tatuointien kautta ja tälläki hetkellä Suomessa ainaki pyörii La Ink! Mut kat on myös monessa muussa asiassa taitava (: Katilla on myös vaatemallisto ja meikkisarja, eli taitoo sillä löytyy myös siltä alalta. Kat on myös taitava pianisti ja siitä mä ainakin tiestin paljon aikasemmin kun siitä että Kat osaa myös laulaa tooosi hyvin. Ja suomalaisten ystävänä tietenkin Kat on tehny musiikkiakin parin suomalaisen bändin kanssa, Himin ja 69 eyesin! Joten ajattelin siis teille linkata tänne noi kappaleet! Ja toi viimenen video on sit joku live video eikä liity mitenkää suomalaisiin :--D Mutta kuunnelkaa ihmeessä noi kappaleet!!(---:

Tumblr_l1d1c5hx3t1qao4jmo1_500_large
Tumblr_mfuxy1h0px1rjazb6o1_500_large

8 kommenttia:

  1. kat on kyl täydellinen <3

    VastaaPoista
  2. Noi biisit on ihania, ja kat osaa laulaa hyvi !! se on kyl munki idoli ja esikuva ♥

    VastaaPoista
  3. Kat on kyl ihana!:) en jostain syystä pysty lukeen sun blogia mobiiliversiona niinkun aiemmin niin jos se on jostain asetuksista kiinni nii voisikko vilkasta jos saisit tän asian kuntoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinhä se on :--D! Joo tossa yks päivä alko silmä nykii ku oli nii ruma näköne se mobiiliversio ja otin pois mutta sit tajusinki että olihan se sittekki iha kätevä xd ja mun piti se jo vaihtaakki mut unohdin, joten hyvä että sanoit!

      Poista
  4. Ite en oo tiennyt Katista vielä kauaan, katoin ekaa kertaa tota LA ink sarjaa joululomalla ja nyt tykkään seurata tosi paljon ja joka jakson jälkeen haluisin niin paljon hankkia itellekin tatskan ! Toi on kyl törkeen kiva ihminen! oot muuten tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Kat von D <3
    Ite oon kans seurannu tota La Inkkii ja otin siitä innostuneena kans tatskan :)
    Upeita kuvia (:

    VastaaPoista