sunnuntai 13. tammikuuta 2013

today's outfit

Tänään oon ollu alkupäivästä vaa kotona ja siivoillu ja kuvannu videoo. Illemmalla lähettii kuitenki Ellun ja Janitan kanssa käymää kahvilassa ja elokuvissa. Käytiin siis kattoon Hobitti joka oli aika hyvä mut ihmettelen miten se on k12, kun määkin olin siä jo iha peloissani niide örkkien takia haha :--D! Ja tosiaan 10v pikkuveli on kattonu kans saman ja ei pelänny yhtää.. No mut joo, tulin tossa 11 jälkee kotii nii kuvailin sitte veljen avustuksella päivänasukuvat, kun ei tullu otettua kameraa mukaan kaupunkii ku akku oli iha lopussa. Mut joo eipä mulla muuta höpistävää ookkaa. 

12.1

Tää "paita" on siis oikeesti mekko jonka tilasin enne joulua, mutta nyt vasta käytin ekan kerran. Ja joo eli sulloin ton helman tonne housuihin ja paidaltahan tää sit näyttikin! Eli tässä on oikeesti siis semmonen peplum helma oikeen helman päällä :--D Ja selkä on läpinäkyvää samalla lailla kuhihat mut sit edessä on tommone lisäkangas peittämässä(---:

IMG_9120-1 IMG_9175-1 IMG_9186-1

Kaulassa mulla oli sit ulkona tämmöne huivi jonka sain Juusolta joululahjaks! Love it<3

IMG_9188-1

Ja jalassa noi maiharityyppiset kengät ja laukkuna toi niittilaukku(----:

6 kommenttia:

  1. aivan ihana toi paita! Mist toi on tilattu?
    Ja blogis on kyl aivan huippu ja oot ihan sairaan nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi mun paita mekko on ebaysta :---D! Kiitti kauheesti hihii :)

      Poista
  2. ihanat vaatteet ! :--) kattelin sun vanhoja postauksia, ruskeet hiukset kävi sulle tosi hyvin mut noi mustatki on upeet 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos!! Sinne ruskeeseenpäin ollaan EHKÄ tässä lähi kuukausina menossaki.. (;

      Poista
  3. Mistä oot ton isomman niittirannekorun hankkinu? Näyttää tosi makeelta ton pienemmän kaverina, joka löytyy multa iteltänikin ;>

    VastaaPoista